Două victorii în două zile pentru handbalistele lui Tadici

Liga Naţională de handbal feminin a fost întreruptă în urmă cu aproape două săptămâni, după desfăşurarea jocurilor din cadrul etapei a 25-a, penultima din prima fază a campionatului, pentru acţiunea echipei naţionale la care au fost convocate şi două handbaliste de la HC Zalău. Campionatul se va relua la începutul săptămânii viitoare, cu ultima etapă din campionat, iar pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru duelul de marţi, handbalistele de la HC Zalău au susţinut în această săptămână două jocuri de verificare.
Primul meci a avut loc miercuri, la Zalău, cu formaţia HC Alba Sebeş, echipă situată pe primul loc în Seria B a Diviziei A, care nu mai poate pierde promovarea în Liga Naţională.
Formaţia zălăuană s-a impus cu 34 – 23, iar joi dimineaţa a susţinut un nou amical, de această dată în deplasare, în faţa echipei Universitatea Alexandrion Cluj. Echipa condusă de Gheorghe Tadici nu a putut conta pe aportul jucătoarelor Claudia Constantinescu şi Crina Pintea, convocate la echipa naţională de senioare, în timp ce clujencele nu au putut dispune de aportul jucătoarelor Laura Popa şi Florina Chintoan, chemate la lotul naţional de senioare, dar nici pe Cristina Laslo, convocată la naţionala de tineret.
După ce s-a impus în ambele dueluri din campionat, 40 – 29 în tur şi 32 – 26 în meciul retur, HC Zalău a câştigat cu scorul de 27 – 24 şi amicalul de ieri cu Universitatea.
„Am jucat fără Pintea şi Constantinescu, iar Clujul, fără Popa, Chintoan şi Laslo. Au fost două jocuri utile, de antrenament, care ne ţin în formă, deoarece marţi avem un meci dificil, cu HCM Râmnicu Vâlcea, în care va trebui să câştigăm dacă vrem să ne clasăm pe locul şase la finalul returului şi să jucăm în play-off cu Corona Braşov”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Meciul dintre HC Zalău şi HCM Râmnicu Vâlcea, din cadrul ultimei etape a returului, este programat marţi, 21 aprilie, de la ora 11:30, în Sala Sporturilor.

One Thought to “Două victorii în două zile pentru handbalistele lui Tadici”

  1. Stie Tadici ce face,dar la Cluj a fost diferenta de 11-12 goluri pt Zalau,am vazut jocul

Leave a Comment